Skip to content
website nieuw

Face behind the shop

melissa1

Melissa Kant-Slob

Eigenaresse De Woonkant

"Vanuit de passie voor het stylen van mijn eigen huis is De Woonkant ontstaan."

Geen ons! Just Me(lissa)

Het begon allemaal met de verbouwing van mijn eigen huis. Toen de zeven maanden durende klus geklaard was deelde ik dit op social media welke viral ging. De vragen waar de spullen op mijn foto’s vandaan komen stromen binnen.

Niet wetende dat mijn hobby zo uit de hand zou lopen, ben ik nu fulltime met de woonkant bezig. Zelfs tot in de late uurtjes;) En die breken soms omdat er hier ook nog 2 kleintjes rondbanjeren.

 De droom een eigen winkel of webshop te hebben was altijd al aanwezig en is in 2020 werkelijkheid geworden.

Sinds Juni 2021 is er een te gekke eigen woonkant kussen collectie online gekomen. Alle kussens worden handgemaakt in Nederland door mijn lieve coupeuse. Door de combinatie met teddystof zijn ze heerlijk zacht en aaibaar. Naast de kussentjes hebben we tegenwoordig ook hele toffe tassen van o.a. teddystoffen.

Dagelijks deel ik volop inspiratie op mijn account en voorzie ik de webshop wekelijks (soms dagelijks) van nieuwe producten.

Naast de webshop zijn mijn producten ook te vinden bij Loods5 Duiven en Sliedrecht. 

Een groot deel van de producten zijn fairtrade en worden veel al handgemaakt. In de categorie ‘handmade in africa’ kun je unieke eyecatchers vinden welke door de lokale bevolking met zorg en perfectie worden geweven.

Voor vragen kun je me vinden via de mail of via social media. Ben namelijk veel online (misschien iets te veel)  Tof als je me daar komt volgen, je mist dan niets meer. 

Veel shop plezier | maak van je huis een thuis |

Liefs Melissa

@interieur_huisjekant
@dewoonkant.nl

Gratis verzending binnen NL vanaf 75 euro

Bekijk hier al onze verkoopvoorwaarden.

Snelle levering

Voor 12:00 uur besteld is dezelfde dag verzonden.
Afhankelijk van PostNL.

Veilig betalen

Betalen via je eigen bankomgeving.